Een duurzame kantoorinrichting

Inspiratie, Kantoor

Past jou kantoorinrichting niet meer bij je groeiambities? De Binnenstudio helpt al ruim 8 jaar  bij de inrichting van een duurzame en tijdloze werkomgeving.

Wij ontzorgen bedrijven van de eerste ontwerpschets tot aan het plaatsen van duurzaam kantoormeubilair. Daarnaast werken wij ook in co-creatie. Of we nu onze opdrachtgevers van begin tot eind ontzorgen of alleen het ontwerp of de uitvoering realiseren.

Dit doen wij natuurlijk niet alleen. Samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde meubelmerken werken wij iedere dag aan tijdloze kantoorinrichtingen. Omdat wij geloven dat een comfortabele en inspirerende kantoorinrichting, waarin de medewerker centraal staat, werken wij uitsluitend met merken die de werkomgeving verbeterd en het werkgeluk van mensen vergroot.

Johanson Design

Johanson Design is een wereldwijd meubelmerk die uitblinkt in Scandinavisch design en eersteklas meubelvakmanschap. De collecties worden samengesteld in nauwe samenwerking met enkele van de belangrijkste meubelontwerpers van Europa. Hun ideeën gecombineerd met de handwerktraditie uit Zweden geven al hun producten een werkelijk speciale stijl en gevoel die bijdragen aan een tijdloze en moderne kantoorinrichting.
Prettige wachtruimte inrichten
Er is een enorme keuze aan bekledingsdessins en verschillende RAL-kleuren voor de metalen onderdelen van de meubels. Dit geeft ons een ruime keuzevrijheid, korte levertijden en vooral hoge kwaliteit.
Prettige wachtruimte inrichten

Kwaliteit en milieu zijn voor Johanson Design belangrijke trefwoorden. Daarom is het bedrijf gecertificeerd volgens ISO 14001 en wordt voldaan aan de criteria voor Möbelfakta. Ook voldoen zij aan de hoogste EU-normen voor testen en duurzaamheid in de openbare ruimte. Geluidsabsorberende eigenschappen zijn getest volgens EU-normen en al onze producten zijn getest op duurzaamheid door geaccrediteerde laboratoria.

Prettige wachtruimte inrichten
Prettige wachtruimte inrichten

DeBerenn

De studio van het meubelmerk DeBerenn streeft ernaar om meubels te ontwerpen voor comfortabele werk- en wachtruimtes, om zo de levenskwaliteit van mensen naar het hoogste niveau te tillen. Hierbij gebruikt DeBerenn oude methodes samen met de nieuwste technologie, om zo een ontwerp te creëren dat tijdloos is en er prachtig uitziet.

De hele collectie van DeBerenn is een comfortabel antwoord op de vele behoeften van onze opdrachtgevers, waarbij comfort, ergonomie, wellness, design en materialen belangrijke voorwaarden zijn. Het innovatieve design en de uitstekende kwaliteit maken DeBerenn een betrouwbare partner voor de Binnenstudio en onze klanten die van plan zijn hun kantoor door ons te laten inrichten.

Infiniti design

Infiniti is een Italiaans meubelmerk, dat meubels aanbiedt die zijn ontworpen om te werken, te ontspannen en te socialiseren. Creativiteit, technologische innovatie, en design zijn de sleutelbegrippen voor het begrijpen van de filosofie van Infiniti. De producten zoals stoelen, krukken, tafels, banken zijn ontworpen voor de behoeften van het huidige modern kantoor.

Infiniti is ervan overtuigd dat design een waarde moet zijn die gedeeld moet worden en waar van genoten kan worden. Een vertrouwd meubelmerk dat zich uitstekend leent voor de publiek ruimtes en kantooromgeving met een herkenbaar, praktisch en elegant tintje.

Ze beschikken over 3 fabrieken waar ze voor de meubelcollectie plastic, metaal en hout produceren, waardoor collecties ontstaan die 100% in Italië zijn gemaakt.

Davant

Bij Davant denken ze in maatwerk oplossingen. Ze streven ernaar om vanuit hun brede assortiment altijd een passend product te leveren. Zij geloven er net zoals ons in dat je dingen goed moet doen. Dus leveren zij enkel producten die voor jarenlang gebruik bestemd zijn. De Davant maatwerk banken zijn voor de toekomst. Meer dan 85 procent van hun meubilair wordt in Nederland geproduceerd. Zo vermijden zij vervuilende importmethoden.

Elke ruimte is anders en vraagt dus om een andere aanpak. Daarom kunnen zij bijna al het meubilair aanpassen naar de maat die onze opdrachtgevers nodig heeft. De kleur en de stoffering kunnen wij helemaal naar de wens en gebruik van onze opdrachtgever uit laten voeren, passend binnen het interieurontwerp.

Dock Four

Dock Four geeft ons binnenhuisarchitecten een tool om regie te behouden in ons interieurontwerp. Dit doen we met de Stylepads van Dock Four; functionaliteit gecombineerd met design. Een modulair systeem waarmee de wand onderdeel wordt van het interieur. De DockFour Stylepads vormen een wandoplossing binnen allerlei verschillende ruimtes. Van stijlvolle lunchruimtes tot akoestische wandpanelen in de meeting ruimtes en grote wand vullende designs bij de entree.

Zakelijk Interieurontwerp kantoor_dockfour akoestiek

Om optimaal gebruik maken van een kantoorruimte passen wij de regelmatig de functionals toe van Dock Four. Zoals boekenplakken, magazine-houders, klok, whitboards , magneetborden. Wij maken de ontwerpen in onze configurator zodat we voor onze klant meteen het ontwerp kunnen visualiseren de klant meteen een prijsopgave geven.

In hun collectie vind je ook akoestische wandpanelen die de hoogste klasse van geluidsabsorptie bereiken. De designoplossing voor ruimtes met een slechte akoestiek. Fotocredits: Johanson DesignInfiniti DesignDe Binnenstudio | Davant | Dock Four  

Ben jij op zoek naar een nieuwe inrichting voor je kantoor en bovenstaande merken spreken jou aan? de Binnenstudio levert alle deze mooie interieur merken voor een tijdloze zakelijke inrichting.

Neem vandaag nog contact met mij op, en vraag naar de mogelijkheden.

Nieuwsbrief ontvangen

Ik blijf graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van werken, leren en inspireren.