Interieurontwerp accountantskantoor – Kollum

Interieurontwerp accountantskantoor

IInterieurontwerp, indelingsplan, kleur- materiaalplan, keukenontwerp, verlichtingsplan, maatwerk

Accountantskantoor Ahead ondersteunt bedrijven en zzp’ers op financieel en administratief gebied. Hun werkwijze is persoonlijk, betrouwbaar en open. Hierbij kijken ze graag met hun klanten vooruit.

De wens
Het bedrijf ging verhuizen naar een prachtig monumentale pand in het centrum van Kollum. Het pand werd helemaal gerenoveerd en opnieuw ingedeeld. We werden gevraagd om het gehele interieur van een moderne look te voorzien die past bij de monumentale uitstraling van het pand en de werkzaamheden van het kantoor.

De oplossing
We gaven de entree en receptie een paar eye-catchers: hoge industriële deuren, een maatwerk balie van oude balken en een op de wand doorlopende houten vloer. Gecombineerd met de authentieke balken en warme kleuren werd dit een prettige ontvangstruimte.

De spreekkamers en kantine kregen een moderne, warme uitstraling gecombineerd met zakelijke functionaliteit. Lichte, neutrale kleuren vormen de basis en zijn gecombineerd met warme vloerbedekking en meubels. De maatwerk trap van hout en staal met praktische opbergruimte verbindt de algemene ruimtes beneden met de kantoren boven. De kantoren boven kregen allemaal een gekleurd vlak toe in zowel de vloer als op de wand.

Samenwerkingspartners
Tapijt: Desso
Keuken: Feddema Keukens
Stoffering: Multistyle parket
Verlichting: Wever & Ducré

Voor ons nieuwe kantoorpand wilden we een authentiek en industrieel interieur. De dames van De Binnenstudio dachten hierin goed mee en kwamen met verrassende en praktische indelingen voor de verschillende ruimtes. Ze hebben ervoor gezorgd dat we nog iedere dag veel plezier hebben van ons nieuwe interieur

Douwe Venema – Partner Ahead

Benieuwd of de Binnenstudio wat voor jou kantoor kan betekenen?
Laten we dan een afspraak maken.