Interieurontwerp accountantskantoor – Leeuwarden

Interieurontwerp Accountantskantoor

Interieurontwerp | Indelingsplan | Verlichtingsplan | Kleur- en materiaaladvies | Meubelplan | Styling | Projectbegeleiding & aankoop inrichting

Accountantskantoor Propstra in Leeuwarden Propstra is al jaren een betrouwbare steunpilaar voor zowel de (para)medische sector als het MKB. Flexibiliteit, persoonlijke contact en kritisch meedenken zijn belangrijke waarden binnen hun werkwijze.

De wens
Al 25 jaar was er niets aan het interieur van het karakteristieke kantoorpand gedaan. Het drie verdiepingen tellende pand oogde niet meer van deze tijd en het interieur was ook niet passende bij wat het bedrijf wilde uitstralen.
Er moest een nieuw, toegankelijk, fris interieur komen met een vleugje luxe en warmte. Het geheel moest passen bij het karakter van het pand.

De oplossing
De entree werd voorzien van een tochtportaal met industriële stalen deuren. Samen met een klassieke visgraat vloer en een bijzondere lamp is de binnenkomst bij het pand hiermee prettiger en luxer geworden.

Dezelfde visgraatvloer en donkere paneeldeuren komen in het hele pand terug. De kleuren van de huisstijl, blauw en rood, zijn verwerkt in de toegepaste materialen zoals de vloerbedekking en het luxe behang. De luxe, donkere keuken biedt veel opbergruimte en past naadloos bij de rest van het interieur. In de spreekkamer, gangen en kantoren werden verschillende akoestische oplossingen toegepast. De indeling van de grote kantoren op zowel de begane grond als de 2e etage werden aangepast aan de eisen van het nieuwe werken.

Samenwerkingspartners
Verbouwing: Bouwbedrijf de Vries
Schilderwerk: Noordhoek schilderwerken
Keuken: Kalua keukens
Stoffering: BronSnijder Projectinrichting, Kobé
Meubilair: B.L Mulder, FP Collection
Akoestiek: Dock Four, Buzzispace, Werk aan de Muur
Behang: Masureel
Verlichting: Luceplan, Foscarini, Wever & Ducré

“De Binnenstudio heeft ons op een betrokken, creatieve en deskundige manier geholpen met de realisatie van ons nieuwe interieur.  We wilden af van onze gedateerde en saaie inrichting. Ons hele pand is onder handen genomen en nu sfeervol, warm en passend ingericht. We hebben het contact met De Binnenstudio tijdens het hele traject – van ontwerp, verbouwing tot aan de realisatie- als prettig en meedenkend ervaren. Zowel wij als onze medewerkers zijn erg blij met ons nieuwe Interieur.”

Douwe Fokkema & Eelco Draaisma – Eigenaren Accountantskantoor Propstra

Benieuwd of de Binnenstudio wat voor jou kantoor kan betekenen?
Laten we dan een afspraak maken.