Interieurontwerp kantoor – Bolsward

Interieurontwerp kantoor Vako Kozijntechniek

Interieurontwerp gehele kantoor, maatwerk, verlichtingsplan, inkoop inrichting

Vako Kozijntechniek is een echt familiebedrijf. Een fabriek met een breed assortiment aan mogelijkheden. Toewijding, enthousiasme en vakmanschap vormen al dríe generaties lang de stuwende motor achter het bedrijf.

De wens
De inrichting van Vako Kozijntechniek Bolsward dateerde nog uit eind jaren 70. De wens was om het verouderde interieur een nieuwe, modernere look te geven. De grote personeelskantine werd nauwelijks gebruikt. Ze wilden graag dat de kantine een fijne plek werd voor het personeel om te lunchen en te ontspannen. De vergaderruimte moest multi-functioneel kunnen worden gebruikt, zowel voor formele en informele overleggen.

 De oplossing
De entree kreeg een nieuwe indeling. De nieuwe stalen trap met de houten wand zijn een echte eyecatcher geworden en passen bij de identiteit van het bedrijf dat hoofdzakelijk met hout werkt. De receptie kreeg een mooie, centralere plek. Door de nieuwe indeling kon er een extra lunchruimte worden gerealiseerd.

De ruime vergaderzaal werd zo ontworpen zodat deze voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Er kwam een scheidingswand met oude bedrijfsfoto’s waardoor de ruimte minder groot aanvoelt. Ook hier werd de houten wand toe gepast. Door het plaatsen van een treinbank en fauteuils ontstond er plek voor informeel overleg.

Voor de kantine werd een stoere ruimte waarbij de keuken met bar een prominente plek in neemt. De stenen wand met spreuk past bij het familiebedrijf waarbij samenwerken een belangrijke waarde is.

Samenwerkingspartners
Stoffering: Bron Snijder Projectinrichting
Maatwerk receptie: ID Interieur
Keukens: Kalua
Inrichting kantine: FP Collection
Inrichting vergaderzaal: Designlinq
Plafond & verlichting: Koning systeembouw

“De Binnenstudio ontzorgt en zorgt voor een bepaalde structuur door middel van besprekingen, duidelijke tips en advies. Verder hadden jullie mooie 3d impressies zodat de plannen sneller “tot leven“ komen. De besprekingen zorgden voor duidelijke stappen, en snelle beslissingen.”.

Mieke Marleen Twellaar – Directie assistente

Benieuwd of de Binnenstudio wat voor jou kantoor kan betekenen?
Laten we dan een afspraak maken.