Interieurontwerp kantoor – Harlingen

Interieurontwerp kantoor Vermillion Energy

Interieurontwerp entree, kantine & openbare ruimtes, planning & projectbegeleiding

Vermilion Energy in Harlingen produceert aardgas voor Nederlandse huishoudens en bedrijven. Ze dragen graag positief bij aan de omgeving waarin ze actief zijn.

De wens
Vermilion Energy Harlingen wilde een interieur waarbij hun bedrijfskleur goed tot zijn recht kwam. Naast dat de entree, gangen en kantine als gedateerd, donker en saai werden ervaren, vonden ze het ook belangrijk dat één van de kernwaardes, respect voor de werknemers werd meegenomen in het nieuwe interieur.

De oplossing
Omdat het bedrijf onderdeel is van een groot internationaal concern, sluit de nieuwe inrichting beter aan bij de overige vestigingen. De kantine werd een fijne ontmoetingsplek voor al het personeel. Er kwam een nieuwe keuken met groot eiland in waar je staand, samen met collega’s, een kopje koffie kan drinken. Langs het raam is een lage bartafel op maat gemaakt.
De entree en gangen kregen een nieuwe vloer en meubilair. De abstracte muurvlakken bij de receptie is een link naar het moederbedrijf in Canada, de bergen van Vermilion.

Samenwerkingspartners
Schilderwerk: Klugkist & de Vries
Stoffering: Bron Snijder Projectinrichting
Maatwerk: ID Interieur
Keuken: Kalua
Inrichting kantine: FP collection
Irichting entree: Moduplus
Vloerkleed: Modulyss

“Flexibel, inlevingsvermogen naar wat wij wilden. Als het anders moest, kon het ook anders. Geen druk om persé aan het orginele design vast te houden. Goede ideeën en vooral ontzorgen. Het eindresutlaat is fantastisch gewordenn en is het ongemak allemaal waard geweest”.

Yvonne Rowlands – HR Manager

Benieuwd of de Binnenstudio wat voor jou kantoor kan betekenen?
Laten we dan een afspraak maken.