Interieurontwerp marketingbureau – Sneek

Interieurontwerp marketingbureau

Kleur & materiaaladvies, indelingsplan & styling

Brandmerck in Sneek is een jong en ambitieus online marketing bureau. Alles staat bij hun in het teken van groei en bedrijven betrekken in de “online” wereld. Met hun online marketing diensten, willen ze bedrijven helpen om meer leads, omzet en bezoekers te genereren.

De wens

Een zo efficiënt mogelijke verbinding tussen werken, lunchen en tafeltennis. Ook moest er extra opbergruimte en overlegplekken gerealiseerd worden. De kenmerken jong en dynamisch moesten ook worden meegenomen in het nieuwe interieur.

De oplossing

Door op zowel de beneden- als de eerste verdieping de indeling van de wekplekken zo te ontwerpen ontstond er ruimte voor op maat gemaakte dividers met planten. Hierdoor creëer je in de grote open ruimte(s) toch een gevoel van aparte werkplekken. De kantoor ruimte beneden kreeg een gezellige lunchplek. Ook kwam er extra zitruimte aan de lange bartafel voor het raam. Hier kreeg ook de tafeltennistafel een prominente plek.

 

We hadden een behoorlijk ruimte te kort in ons huidige pand. We zijn een groeibedrijf en daardoor liepen we tegen een probleem aan dat we de werkplekken niet efficiënt hadden ingericht. Daardoor moesten we actie ondernemen en kijken naar een betere inrichting van het kantoor.
Interieurontwerpbureau De Binnenstudio maakte een nieuwe indeling zodat er genoeg ruimte ontstond voor iedere werkplek, een logischere en waardevolle indeling waardoor we niet hoefden te verhuizen.

Erwin Hoekstra – Commercieel directeur

Benieuwd of de Binnenstudio wat voor jou kantoor kan betekenen?
Laten we dan een afspraak maken.