Interieurontwerp osteopathie praktijk – Leeuwarden

Interieurontwerp osteopathie praktijk

Interieurontwerp, indelingsplan, kleur & materialenplan, meubelplan

Philip Schippers is als therapeut altijd op zoek naar een beter bewegen om zodoende gezondheid te winnen, kracht om te genezen. Als osteopaat kan hij klachten verhelpen die al jaren spelen en die soms zelfs onoplosbaar lijken.

De wens
Phillip wilde van zijn praktijkruimte in Leeuwarden een professionele, natuurlijke en prettige praktijk maken. Afscherming van de ruimte in verband met privacy van zijn patiënten was hierbij belangrijk.

De oplossing
In de ruimte waren een aantal vaste elementen aanwezig die moesten blijven en ook was voor het ontwerp een beperkt budget beschikbaar. We combineerden een natuurlijk ogende pvc vloer en de aanwezige warm grenen meubels met blauw. Deze kleur komt terug in de huisstijl van de praktijk en is een frisse tegenhanger voor de natuurlijke bruintinten.
De boekenkasten als roomdivider geven de patiënten voldoende privacy in de ruimte. Tevens zorgt dit voor een prettige zitplek aan de ronde tafel.

Samenwerkingspartners
Stoffering: Bron Snijder Projectinrichting
Meubilair: Zuiver

Voor mijn 3e praktijk schakelde ik De Binnenstudio in. Ik wilde het maximaal haalbare resultaat uit mijn interieur halen. Met de aanpak van Linda en Carolien kwam ik tot een perfect resultaat. Ik leerde wat mijn favoriete kleuren en materialen zijn en hoe je die kunt toepassen. Ik ben erg blij met hun directe benadering en vooral goede communicatie en luisterend oor. Dit resulteerde in een mooi resultaat en vele klanten zijn er positief over.

Phillip Schippers – Eigenaar Osteopathie Schippers

Benieuwd of de Binnenstudio wat voor jou praktijk kan betekenen?
Laten we dan een afspraak maken.