Interieurontwerp schoonheidssalon – Sneek

Interieurontwerp schoonheidssalon

Interieurontwerp, kleur & materialenplan, verlichtingsplan, inkoop, styling

La Femme Beauty & Wellness is een schoonheidssalon met persoonlijke aandacht voor de mens. Zij werken vooral met luxe huidverzorgingsproducten.

De wens
De schoonheidssalon wilde graag haar interieur afstemmen op de nieuwe huisstijl van haar bedrijf. In de ontvangstruimte moest een cadeauwinkel en een plek komen voor diverse workshops. Het moest vooral de persoonlijke benadering van La Femme uitstralen.

De oplossing
We hebben een ruimte gecreëerd met een luxe, warm en natuurlijk karakter. De kwalitatieve goede verzorgingsproducten zijn op verschillende plekken in het interieur goed zichtbaar voor de klanten. De balie heeft een prominente plek in de ruimte gekregen. De bestaande balie kreeg een metamorfose door het gebruik van hexagoon-tegels in 3 kleuren en een nieuw blad. Mooie pastelkleuren en natuurlijke materialen zijn gecombineerd met stoer metaal. Een grote muurprint zorgt voor de verbinding van de entree met de ontvangstruimte.

Samenwerkingspartners
Realisatie: Bouwbedrijf Wagenaar
Meubilair: Workbrand
Behang: BN Walls
Fotowand: Kompas
Tegelwerk: Cottaceramix

Een nieuwe huisstijl voor mijn bedrijf (schoonheidssalon) was de aanleiding om De Binnenstudio in te schakelen. Deze moest doorgevoerd worden in ontvangstruimte/winkel. Mijn budget was beperkt, maar de Binnenstudio kwam met een prachtig mooi interieurplan (o.a. door hergebruik van bestaande materialen en meubels).
Het is nog mooier geworden dan ik had kunnen bedenken. Ook slaagden ze erin aantrekkelijke en praktische bergruimte te creëren.
De Eye Cather is de mooie grote witte strakke balie (gemaakt van een bestaande vitrinekast) met tegeltjes uit Spanje (in de vorm van nagels), super origineel idee!
Door deze metamorfose is de verkoop van producten gestegen, en werk ik met nog meer plezier in de sfeervolle, luxe en moderne ruimte.
Voor een (zakelijk) interieur project zou ik Carolien en Linda van De Binnenstudio absoluut aanbevelen!

Femke Buma – La Femme

Benieuwd of de Binnenstudio wat voor jou salon kan betekenen?
Laten we dan een afspraak maken.