Interieurontwerp  woning – Leeuwarden

Intererieurontwerp woning

Interieurontwerp, indelingsplan, kleur & materialenplan, meubelplan

Voor een tussenwoning in Leeuwarden ontwierp De Binnenstudio een interieur voor de woonkamer, keuken, gang en het toilet.

De wens
De bewoners wilde graag een prikkelarm interieur, een nieuwe keuken en een kleine werkplek. De beneden verdieping moest totaal worden gerenoveerd. 

De oplossing
Door te kiezen voor een zacht blauwe kleur op de wand die doorloopt van de woonkamer naar de gang creëer je een rustig beeld. Daarnaast is gekozen voor een herhaling van witte maatwerk kasten voor opbergruimte. De licht grijze gietvloerr maakt het totaal plaatje helemaal af.

Samenwerkingspartners
Stoffering: Bron Snijder | Aan Huis
Keuken & maatwerk: Remmelt

Voor de renovatie van onze woning schakelden we de Binnenstudio in. We wilde het maximaal haalbare resultaat uit ons nieuwe interieur halen. Met de aanpak van Carolien kwam was het tot een prachtig eindresultaat. Ik leerde wat mijn favoriete kleuren en materialen zijn en hoe je die kunt toepassen. Ik ben erg blij met haar directe benadering en vooral goede communicatie en luisterend oor. Dit resulteerde in een prachtig interieur waar alles klopt en we nog vele jaren van kunnen gaan genieten.

Jelte & Ida

Benieuwd of de Binnenstudio ook wat voor jou kan betekenen. Neem dan vrijblijvend contact met mij op.