menu

a

Retail

Een inspirerend winkelinterieur zorgt voor fijne klantbeleving

De winkel van nu is een plek waar beleving, inspiratie en interactie met de klant samenkomen. Het interieur speelt hierbij een grote rol. Routing, verlichting, kleuren en materialen geven de klant het gevoel welkom te zijn in de winkel. En zorgen ervoor dat hij of zij hier langer verblijft.

Stel je voor dat…

=

Je winkel een plek volop beleving, inspiratie en interactie is.

=

Je klanten zich hierdoor verbonden voelt.

=

Het geheel ook functioneel en commercieel is.

=

Je verbinding maakt tussen je klant en je producten.

Zo wordt jouw winkel een inspirerende klantbeleving.

Het is nog mooier geworden dan ik had kunnen bedenken. De Eye Cather is de mooie grote witte strakke balie (gemaakt van een bestaande vitrinekast) met handgebakken tegeltjes uit Spanje (in de vorm van nagels), super origineel idee! Door deze metamorfose is de verkoop van onze producten gestegen.
Voor een interieur project zou ik De Binnenstudio absoluut aanbevelen
.”

Femke – La Femme Sneek

“Volgt nog.”

Naam – Bedrijf

Wat wij voor je doen

Ook op zoek naar een winkelinterieur waar klantbeleving centraal staat? Wij geven met onze interieurontwerpen en interieuradviezen op een out-of-thebox en tevens praktische manier invulling aan je wensen.

In ons ontwerp komen creativiteit en functionaliteit samen in een helder, praktisch en uitvoerbaar ontwerp. Hierbij spelen we in op de behoeftes van de verschillende gebruikers.

Onze mogelijkheden

– Moodboard

– Kleuradvies

– Materiaalkeuze

– Indelingsvoorstellen

– Meubelplan

– 3D ontwerp

– Verlichtingsplan

– Projectrealisatie

– Projectbegeleiding

Onze mogelijkheden

– Moodboard

– Kleuradvies

– Materiaalkeuze

– Indelingsvoorstellen

– Meubelplan

– 3D ontwerp

– Verlichtingsplan

– Projectrealisatie

– Projectbegeleiding

Onze werkwijze

Kennismaking

Elk ontwerp start met een vrijblijvende inventarisatie van de wensen en mogelijkheden van zowel het bedrijf als de gebruikers en klanten.

Concept ontwerp

De besproken wensen vertalen we in een aantal indelingsvoorstellen en een moodboard met de look & feel.

Tussenpresentatie

Bespreking van de eerste indelingsvoorstellen en het moodboard. De gegeven input wordt gebruikt om het schetsontwerp uit te werken tot een definitief ontwerp.

Definitief ontwerp

De gekozen indeling wordt verder uitgewerkt waarbij ook het kleuren-, materialen-, meubel- en verlichtingsvoorstel worden samengesteld.

Presentatie

De definitieve indeling wordt samen met de keuzes voor materialen, kleuren, meubels, verlichting en overige afwerkingen als één geheel gepresenteerd.

Realisatie

Wij kunnen een opdracht in zijn totaliteit begeleiden en realiseren. Hierbij vertalen het ontwerp naar de benodigde vakmensen toe. Wij hebben een uitgebreid netwerk met specialisten.

Wil je weten welke mogelijkheden De Binnenstudio ziet voor jouw winkel?  Laten we dan een afspraak maken. Stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op.