het team

De oprichters van De Binnenstudio, Linda en Carolien, bewandelden beide een eigen pad. In 2016 kwamen zij tot de conclusie dat samenwerken vanuit een zelfde visie een versterkende factor is bij het ontwerpen van verrassende interieurs.

team 1

Linda Hiemstra heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en realiseren van interieurs. Ze is een creatieve denker met veel oog voor kleuren en materialen. Ze is oplossingsgericht en sluit makkelijk aan bij de wensen van de klant.

Carolien Sloot heeft ruim 10 jaar haar eigen interieuradviesbureau gehad. Ze is een echte conceptdenker en teamplayer met een breed netwerk aan leveranciers. Ze heeft veel oog voor detail en is altijd op zoek naar een creatieve en functionele oplossing. Haar inspiratie vindt ze overal, gewoon op straat of op woonbeurzen en in de vakbladen.

team 2

Linda Hiemstra heeft jarenlange ervaring met Via Lin waar ontwerpen van interieurs, de uitwerking en realisatie haar op het lijf geschreven is. Ze heeft veel inlevingsvermogen, waardoor ze makkelijk aansluit bij de wensen van de klant. Ze voelt zich als een vis in het water bij de realisering van het project en gaat graag op reis, naar woonbeurzen en woonwinkels.

team 1

Carolien Sloot heeft ruim 10 jaar haar eigen Interieuradviesbureau HouseUP Woonstyling. Ze is een echte conceptdenker en teamplayer met een breed netwerk aan leveranciers. Ze heeft veel oog voor detail en is altijd op zoek naar een creatieve en functionele oplossing. Haar inspiratie vindt ze overal, gewoon op straat of op woonbeurzen en in de vakbladen.

team 2